Stel cookie voorkeur in

TSO

Tussenschoolse opvang van KION Broodnodig

Overblijven bij de Driemaster

Wij hebben de tussenschoolse opvang (tso) uitbesteed aan KION Broodnodig.

KION Broodnodig biedt veilige en verantwoorde tussenschoolse opvang waar kinderen kunnen ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag. De kinderen krijgen ruim de tijd om hun zelf meegebrachte boterhammen op te eten. Daarna spelen ze met hun vriendjes. Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste overblijfkrachten. Om de tussenschoolse opvang vlekkeloos te laten verlopen werkt KION Broodnodig met een overblijfcoördinator. Daar kun je al je vragen aan stellen en extra opvangdagen mee afspreken. Wel zo geruststellend.

Overeenkomst of flexibel

De kinderen voor de TSO worden geplaatst middels een contract. U kunt zich inschrijven via de website van KION op www.kion.nl U kiest voor plaatsing op vaste dagen in de week d.m.v. een abonnement, of, als uw kind incidenteel overblijft, voor een strippenkaart. Een combinatie van beiden is ook mogelijk, bijv. wanneer u een vaste dag wenst en overige dagen wisselend of incidenteel zijn. Belangrijk! Zonder inschrijving kan uw kind niet door ons worden opgevangen. Ook in verband met de veiligheid moeten wij weten welk kind er op welke dag overblijft. Zonder inschrijving kunnen wij dit niet controleren

Wil je tussenschoolse opvang op vaste dagen? Hiervoor berekenen we slechts 37 weken per schooljaar en incasseren dat bedrag in twaalf termijnen. Wij houden namelijk rekening met uitval van de tussenschoolse opvang door studiedagen, uitstapjes en feestdagen. De opzegtermijn is een maand. Wil je liever flexibele tussenschoolse opvang? Kies dan voor overblijven met een strippenkaart. De strippenkaart heeft tien strippen en is voor het gehele gezin inzetbaar, als de kinderen bekend zijn in ons systeem. De coördinator houdt iedere keer bij hoeveel strippen er zijn gebruikt en bestelt tijdig een nieuwe strippenkaart. De betaling van de strippenkaart verloopt via automatische incasso.

Aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar http://kion.nl/locatie/tussenschoolse-opvang-de-driemaster.

Voor vragen over het contract of betalingen graag contact met Klantrelaties via 024 382 26 55 of broodnodig@kion.nl.

Kosten

*Het overblijftarief voor schooljaar 2015/2016:

* Abonnement € 2,50 per kind per keer op vaste dagen

* Strippenkaart € 35,50 voor 10 strippen voor ‘flexibel’ overblijven (€ 3,50 per keer)

Overblijfcoördinator

Janneke Geertsen is TSO coördinator van lokatie De Driemaster. Zij is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de TSO. Zij is bereikbaar via email:  tso3mast@kion.nl Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-10268747 (niet voor de dagelijkse aan- en afmelding maar als u bijvoorbeeld contact wilt over uw kind). Wanneer u uw kind voor een bepaalde dag wilt afmelden, of extra wilt aanmelden (bij gebruik van een strippenkaart) dan kan dat middels een briefje in de overblijfbrievenbus. De TSO brievenbus hangt in de kleine hal (bij de lift). Vult u hierop, voor ieder kind een apart briefje, duidelijk de naam én achternaam van uw kind in, of het een aan- of afmelding voor die dag betreft, met vermelding 11 van de datum. Alleen zo kunnen we er voor zorgen dat het overblijfteam precies weet of alle kinderen aanwezig zijn. Voor uitgebreide informatie over de achtergrond en doelstelling van KION en de lunch tijdens de TSO kunt u meer lezen op de website van De Driemaster.